123carrentals logo

+1 332-910-7500 / 424-308-0100
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • Home
  • FAQ
  • Price and additional charges

Pris og ekstraudgifter

Hvilke beløb er inkluderet i lejeprisen?

I de fleste tilfælde inkluderer lejeprisen kollisionsskadedækning, ansvarsdækning af tredjemand, skat, lufthavnsgebyr, ubegrænset kilometertal og vejhjælp.

Bemærk venligst, at inkluderede beløb kan variere afhængigt af biludlejningsagent og destinationsland. Biludlejningsagenten kan vælge at bede dig om et depositum eller selvrisiko ved skranken. Sørg for at tjekke lejebetingelserne på tidspunktet for reservationen.

Hvilke ekstraudgifter kunne gælde?

Bemærk, at hver biludlejningsagent har sin egen politik mht. ekstraudgifter, som tydeligt vil fremgå af lejebetingelserne på tidspunktet for reservationen.

Generelt kan der forekomme ekstraudgifter ved:

  • afhentning/aflevering uden for åbningstid
  • krydsning af landegrænser
  • envejsleje
  • ung chauffører eller seniorchauffører
  • vinterdæk

Eventuelle ekstraudgifter skal betales i lokal valuta direkte ved skranken.

Hvor stor er selvrisikoen?

Selvrisikoen afhænger af biludlejningsagenten og det lejede køretøj og vil blive refunderet 10-28 dage efter leje, hvis der ingen skade er. I samarbejde med vores forsikringspartnere tilbyder vi en selvrisikoforsikring, som vil give dig mulighed for at gøre krav på dækning, i tilfælde af at du er blevet debiteret for kollisionsskade eller tyveri. Denne selvrisikoforsikring kan tegnes på tidspunktet for reservationen.

Pålægges der gebyrer ved aflevering et andet sted?

Ja, i det fleste tilfælde vil biludlejningsagenten opkræve et ekstragebyr, hvis du ønsker af aflevere køretøjet et andet sted, end der, hvor du hentede det. Det vil tydeligt fremgå, om envejsgebyret er inkluderet i lejeprisen, eller hvilke ekstraudgifter der kan pålægges på tidspunktet for reservationen.

Er der gebyr på sen afhentning eller aflevering?

Hvis du ønsker at afhente eller aflevere din bil uden for skrankens normale åbningstider, kan biludlejningsagenten vælge at pålægge et 'uden for åbningstid-gebyr'. Ekstragebyrer vil klart fremgå på tidspunktet for reservationen.

Kan jeg få rabat, hvis jeg afleverer bilen før tid?

Nej, i henhold til vores vilkår og betingelser er vi ikke i stand til at refundere for ubrugte dage, hvis du vælger at returnere det lejede køretøj tidligere end oprindeligt aftalt.

Er der gebyrer ved krydsning af landegrænser?

Biludlejningsagenten kan vælge at opkræve dig for krydsning af landegrænser. Eventuelle gebyrer skal betales i lokal valuta ved skranken. Vi vil på tidspunktet for reservationen under lejevilkår oplyse, om krydsning af landegrænser er tilladt og i hvilke lande.

Er der ekstragebyrer på kilometertal?

Det afhænger af biludlejningsagenten og hvad land bilen lejes i, samt hvad land du selv bor i.

Vi vil på tidspunktet for reservationen under lejevilkår oplyse, om ubegrænset kilometertal er inkluderet i prisen eller ej. Hvis det er en leje med begrænset kilometertal, vil vi oplyse om gebyrerne i lejevilkårene.

Tags: faq, spørgsmål og svar, pris og ekstraudgifter